marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Scăpate de sub control! Și-au bătut și tras de păr colega, în curtea școlii

  de Special Arad | 14 noiembrie 2021, 11:06 AM | Naţional

  0

  (foto: ProTV)

  Polițiștii din cadrul Poliției Caransebeș s-au autosesizat după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini cu o elevă înjosită și bătută în prezența mai multor colegi. Totul s-a întâmplat la liceul Colegiul Pedagogic „C.D. Loga” din Caransebeș.

  Conform imaginilor apărute în spațiul public, se observă cum ceilalți elevi asistă la momentele în care tânăra este bătută dur, trasă de par și îmbrâncită. Mai mult, întreaga scenă a fost filmată fară ca nimeni să-i sară în ajutor.

  Protagoniștii filmării ar fi elevi în clasa a VIII-a și scena violentă a avut loc după terminarea orelor, în imediata apropiere a școlii.

  Trei adolescente, două în vârstă de 13 ani şi una de 14 ani, sunt cercetate penal pentru lovire şi alte violenţe.

  În urma verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş şi Biroului Siguranţă Şcolară al I.P.J. Caraş-Severin au fost identificate minorele implicate în eveniment, două dintre acestea în vârstă de 13 ani şi cea de-a treia, de 14 ani. La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 15.00, minora de 13 ani a fost agresată fizic de celelalte două, pe fondul unor discuţii contradictorii între acestea, evenimentul producându-se în proximitatea unei unităţi şcolare din Caransebeş”, transmite IPJ Caraş-Severin.

  În cauză a fost întocmit dosar pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

  De asemenea, a fost informată conducerea şcolii, situaţia fiind în continuare monitorizată de către poliţişti.

  Vezi clipul video AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.