miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bullying dus la extrem. Un elev de la Vlaicu, snopit în bătaie, sub ochii colegilor

  de Raluca Medeleanu | 11 septembrie 2019, 3:29 PM | Știri Arad | Telefonul cititorului | Topic special

  4

  Un cititor Special Arad ne-a contactat, fiind mai mult decât îngrijorat față de un incident care s-a întâmplat în această dimineață la Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu din Arad. Un elev din clasa a IX-a s-a enervat pe un coleg de-al său și a sărit să îl bată, dând cu pumnii în mai multe părți ale corpului și chiar luându-l agresiv de gât. Victima, mai mică la statură, a încasat mai multe lovituri, în timp ce colegii de clasă stăteau și priveau, fără să intervină.

  Unul dintre colegi chiar a considerat că momentul merită filmat și distribuit pe Instagram. Acolo a fost observat de cititorul nostru care s-a revoltat extrem și a considerat oportun să semnaleze bătaia în presă, pentru că nu consideră defel normal, la fel ca și noi de altfel, ca o astfel de bătaie să treacă nepedepsită.

  Am contactat conducerea Colegiului Aurel Vlaicu și am aflat că incidentul rămăsese un secret al elevilor, nimeni dintre aceștia nu s-a dus să spună vreunui profesor sau direcțiunii despre bătaie. După ce a făcut cercetări, direcțiunea a aflat că incidentul s-a petrecut în pauza mare, în sala de clasă. Am fost asigurați că bătăușul va fi sancționat.

  „Facem comisie de disciplină, vom vedea de la ce a pornit conflictul, vom chema și Poliția. Vom sancționa atât bătăușul cât și pe cel care a filmat, căci nu e normal să filmeze fără să aibă acceptul unei persoane filmate”, ne-a declarat directoarea Emanuela Leahu.

  Menționăm că în timpul în care redactam acest articol, autorul videoului a șters complet înregistrarea de pe Instagram. Imaginea de articol reprezintă captura video pe care am reușit să o păstrăm.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Stimabila, Vișinescu a fost condamnat pentru infracțiuni contra umanității, a fost găsit vinovat de moartea a 12 deținuți politici, care au fost bătuți, înfometați și lăsați fără medicamente. Doar 12 a reusit statul infect numit RROMania sa ii puna in carca, in realitate au fost mult mai multi iar permiterea difuzarii aberatiei „creata” de Bendeac pentru televiziunea unui fost informator securist este o insulta la adresa victimelor acestui descreierat !
    Este ca si cum noi am crea un pamflet despre Josef Mengele sau Irma Grese si ne-am pisa la propriu pe memoria unor victime pentru ca nu ne duce capul sa ne cunoastem istoria!

    Invatati cum ar trebui sa arate un sitem adevarat nu sa plangeti dupa tortionari !
    Sa va fie rusine!

    +9 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.