joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Nicolae Bara s-a întâlnit la București cu Simion Apreutese și Rudi Vizental: „Am vrut eu să-i cunosc”

  de Lucian Dănilă | 4 februarie 2023, 7:50 PM | Sport | Topic special

  1

  În urmă cu o săptămână, Nicolae Bara, co-finanțatorul clubului UTA din perioada 2006-2008, a avut la Arad o întâlnire cu Alexandru Meszar, o întâlnire care a urmat după scrisoarea de intenție prin care Bara și-a manifestat interesul să investească, „într-un fel sau altul”, la clubul arădean.

  A fost doar o întâlnire de cunoaștere, o întâlnire în urma căreia Bara dorea să-l cunoască atât pe Alexandru Meszar cât și situația clubului. În timpul acelei discuții, Nicolae Bara i-a transmis lui Meszar că dorește să-i cunoască și pe cei din grupul de investitori care a fost refuzat în vară, Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada.

  Aflat la București, omul de afaceri stabilit de mai mulți ani la Viena s-a întâlnit în această după amiază cu Simion Apreutese și Rudi Vizental, iar discuțiile au fost în cea mai mare parte axate pe subiectul UTA.

  Întâlnirea lui Nicolae Bara cu cei doi oameni de afaceri din grupul de investitori, Simion Apreutese și Rudi Vizental, arată faptul că în ciuda rezultatelor înregistrate de echipă în acest sezon, cu toții sunt interesați în continuare să investească la club dacă găsesc deschidere în acest sens. Momentan, însă, actuala conducere a lăsat mai mult de înțeles că nu este dispusă să cedeze în acest sens nici măcar în varianta unei colaborări.

  L-am contactat pe Nicolae Bara după întâlnirea cu Simion Apreutese și Rudi Vizental, iar acesta ne-a răspuns la câteva întrebări.

  – Ce ne puteți spune despre întâlnirea cu Simion Apreutese și Rudi Vizental?

  – Eu am cerut întâlnirea asta. I-am și spus domnului Meszar la acea întâlnire că mă voi duce la București și vreau să cunosc măcar unul dintre ei, nici nu mă gândeam că mă voi întâlni cu doi. În primul rând astăzi ne-am cunoscut. Am încercat să înțeleg ce-i determină și ce anume vor să facă. Știam doar din presă despre ei și în presă știți cum e, nu e întotdeauna așa se scrie. Am zis că e bine să mă întâlnesc cu ei, mai ales că sunt arădeni, iar eu nu am avut noroc în vremea când eram la club de astfel de oameni. Uite acum ce noroc pe UTA…. Dar totul vine într-un fel firesc, s-a făcut stadionul, echipa joacă, are niște rezultate, are un public nemaipomenit….

  – Tocmai că nu sunt rezultate….

  – Acum nici nu vin toate așa și poate să fie și o perioadă nefastă, iar ieri a avut ghinion cu carul. Dar cu Mioveni într-adevăr nu a fost ghinion.

  – S-a speculat pe marginea faptului că ați fi omul grupului de investitori format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada, dar de fapt doar astăzi i-ați cunoscut.

  – Da, astăzi i-am cunoscut și am început să înțeleg cine sunt și ce îi determină. Restul sunt speculații și de aceea și evit să vorbesc și să păstrez o anumită limită vizavi de acțiunile mele. E clar că trebuie să mă informez cât mai mult și cât mai bine înainte să iau o decizie. Mai trebuie să văd ce se dorește, pentru că nu depinde doar de mine.

  – Dar cu domnul Meszar ce ați discutat la acea întâlnire?

  – Nimic deosebit, am mai spus-o, a trebuit să-l cunosc pe domnul Meszar, să cunosc situația de la club, de la echipă, despre intențiile dânsului. E perioada în care eu încerc în continuare să evaluez.

  – Ar urma să vă vedeți la meciul cu FC Botoșani?

  – Da, eu voi fi în zonă și probabil ne vom vedea. Doar forța majoră ar face să nu ne vedem.

  – Dacă ajungeți la o înțelegere cu domnul Meszar aveți o strategie legată de cum va fi condus clubul?

  – Nu mai sunt la vârsta la care să visez cai verzi pe pereți. Nu pot să pun căruța înaintea calului. Nu am cum să fac strategii până nu înțeleg foarte bine dacă e nevoie de mine într-un fel sau altul. Interesul meu era să văd dacă pot ajuta UTA cumva, nu știu cum, nu am un scenariu prestabilit. Ăsta e singurul meu interes, să ajut UTA. Dacă pot, iar dacă nu mă dau la o parte și rămân în continuare un suporter din umbră care urmăresc fenomenul, dar lăsați-mă să evaluez corect.

  Sursa foto: Facebook

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Geaba, daca nu vrea infractorul de drept comun ,incarcerat in urma cu ani de zile in Penitenciarul de maxima siguranta Arad pentru inselaciune in forma continuata, nu se va intampla nimic.Meszar nu are nici o functie oficiala la UTA, nici in statul defunctii, nuci in Organigrama clubuli, el decide .dar de semnat semneaza altii, indiferent ce.Fraierii sunt Voinea, Broszowsky,Stana si altii .Meszar e un ZEN.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.