joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit Nicolae Bara! Veste șoc pentru toți fanii echipei UTA

  de Lucian Dănilă | 20 martie 2023, 8:39 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  O veste teribilă a lovit în seara asta pe toți cei care iubesc UTA dar și pe toți cei care l-au cunoscut pe Nicolae Bara, fost investitor la clubul arădean în perioada 2006-2008, și care și-a exprimat în urmă cu patru luni dorința de a investi din nou la clubul arădean.

  Nicolae Bara a murit la vârsta de 67 de ani…

  Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun,de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună !

  Drum lin spre eternitate, prieten bun !!!!

  la Stadionul Francisc von Neumann”, Constantin Traian Igaș.

  Așa am primit vestea, văzând postarea prietenului său, Constantin Traian Igaș.

  Nu mai sunt la vârsta la care să visez cai verzi pe pereți. Nu pot să pun căruța înaintea calului. Nu am cum să fac strategii până nu înțeleg foarte bine dacă e nevoie de mine într-un fel sau altul. Interesul meu era să văd dacă pot ajuta UTA cumva, nu știu cum, nu am un scenariu prestabilit. Ăsta e singurul meu interes, să ajut UTA. Dacă pot, iar dacă nu mă dau la o parte și rămân în continuare un suporter din umbră care urmăresc fenomenul, dar lăsați-mă să evaluez corect”, ne spunea la data de 4 februarie Nicolae Bara, într-o zi în care s-a întâlnit cu Simion Apreutese și Rudi Vizental, doi dintre cei care fac parte din grupul de investitori NextGen.

  Din păcate nu a mai apucat să ajute cu nimic…

  În numele fanilor echipei arădene, îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru clubul UTA și nu numai.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.