duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nicolae Bara a fost prezent la meciul dintre UTA și Mioveni! A discutat cu Meszar

  de Lucian Dănilă | 28 ianuarie 2023, 9:49 PM | Sport | Topic special

  0

  (foto: Orlando Toader - newsar.ro)

  În luna decembrie, Special Arad era primul site care anunța că Nicolae Bara ar putea reveni ca investitor la UTA. Informația a fost apoi confirmată chiar de el, anunțând că în luna ianuarie ar urma să ajungă la Arad pentru a se pune la masă cu conducătorii clubului arădean.

  Deși s-a tot vorbit că întâlnirea dintre Bara și Meszar trebuia să aibă loc la data de 15 ianuarie, fostul finanțator al echipei din perioada 2006-2008 a ajuns la Arad acum la meciul pe care Bătrâna Doamnă l-a susținut în compania ultimei clasate, CS Mioveni, meci pe care echipa antrenată de Gyuszi Balint l-a pierdut cu scorul de 2-1.

  Nicolae Bara a fost prezent la meci alături de prietenul său, fostul ministru de interne Constantin Traian Igaș. El a și avut deja câteva întâlniri cu Alexandru Meszar, dar discuțiile au fost mai mult amicale, fără a se vorbi până acum despre o eventuală implicare financiară sau modul în care s-ar face aceasta.

  Bara pleacă în Austria, acolo unde are domiciliul, urmând ca discuțiile dintre el și actuala conducere a clubului să continue.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.