sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Suporter Club UTA condamnă decizia conducerii AFC UTA de a nu păstra minutul de reculegere pentru Nicolae Bara

  de Special Arad | 3 aprilie 2023, 2:38 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Comunicat. Suporter Club UTA condamnă decizia conducerii AFC UTA de ignora valorile clubului. Considerăm ca fiind inadmisibil și lipsit de orice urmă de bun simț gestul fami(g)liei Meszar, de a ignora total trecerea la cele veșnice a domnului Nicolae Bara.

  Mai exact, vorbim despre faptul că, la partida dintre UTA și ”U” Cluj, disputată sâmbătă, pe Arena „Francisc Neuman”, toată suflarea utistă aștepta ca de la boxele stadionului să se audă îndemnul în urma căruia tot stadionul să se cufunde într-o liniște profundă. Un moment de reculegere pentru cel care a fost ultimul finanțator privat autentic al „Bătrânei Doamne”.

  Din păcate, conducerea clubului și-a dovedit din nou limitele, sfidând un întreg stadion și alte câteva zeci de mii de suporteri aflați în fața ecranelor, arătând tuturor că, la Arad, mârșăvia și incompetența ține loc realelor valori. Avem cunoștință despre faptul că, în interiorul clubului, a existat o discuție referitoare la păstrarea unui moment de reculegere în memoria domnului Nicolae Bara, dar și despre faptul că fami(g)lia Meszar a respins cu vehemență acest minim gest de bun simț și de respect. Este încă o dovadă că acest club trebuie să scape de sub „ghearele” acestui grup odios și să ajungă pe mâinile unor oameni capabili și dornici de a face performanță.

  Drept urmare, Suporter Club UTA, împreună cu grupările ultras din Peluza „Iosif Petschovschi”, a luat decizia să facă ceea ce trebuia să facă cei din conducerea AFC UTA. Astfel, la partida de mâine, din Cupa României, la initiativa suporterilor, vom ține un moment de reculegere în memoria celui datorită căruia spiritul roș-alb încă există și care a dăruit cel mai de preț bun al Aradului celor care îl iubesc necontenit.

  Îi rugăm astfel pe toți suporterii care vor umple tribunele Arenei „Francisc Neuman” marți seară să asculte și să urmeze îndemnul venit dinspre Peluza „Iosif Petschovschi”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.