Nici la Semlac nu ai voie să conduci, dacă ai fumat cannabis! Se pare că un tânăr de 22 de ani nu a știut asta

  de Special Arad | 26 februarie 2020, 11:35 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii din Semlac au depistat în trafic ieri, un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Semlac. Întrucât tânărul manifesta un comportament specific persoanelor aflate sub influența substanțelor psihoactive, a fost testat cu aparatul DRUGTEST, care a indicat o valoare pozitivă pentru substanța THC.

  Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.