vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul VIII: Bizonii de Arad au ajuns și în Timișoara!

  de Special Arad | 20 iunie 2018, 1:03 PM | Strada

  0

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Nu era de-ajuns ca șoferii să fie surprinși pe străzile din Arad, așa că s-au dus să „joace în deplasare” tocmai în Timișoara! Acolo, pe Strada Demetriade, în parcarea Timcon, un șofer de BMW cu numere de Arad a reușit să parcheze (invers!) pe un loc de handicapați, dar și pe cel adiacent, reușind o dublă performanță. Chiar dacă ar fi avut un permis de handicapat, asta nu scuză modul în care a parcat, demonstrând un tupeu maxim și o atitudine de „las’ că e bine și așa”. Ei bine, nu e bine și așa! Suntem curioși cum parchează în Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.