Nemții de la Kromberg & Schubert caută peste 100 de muncitori pentru fabrica de lângă Chișineu Criș

  de Special Arad | 15 februarie 2017, 8:43 AM | Chişineu Criş | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert, cu aproximativ 35.000 de angajaţi în peste 30 de sedii/fabrici, recrutează în prezent 110 muncitori necalificaţi, cu studii gimnaziale, la asamblarea şi montarea pieselor, pentru unitatea de producţie din localitatea Nădab, judeţul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

  Compania Kromberg & Schubert Romania NA, cu sediul în Nădab, la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Arad, a avut în 2015 o cifră de afaceri de aproape 290 mil. lei (circa 65 mil. euro), în creştere cu 124% faţă de anul anterior şi un profit net de 3,1 mil. lei (715.000 de euro), potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu am nimic cu nimeni dar trebuie sa fim oamenii nu sa ne batem joc asta ii la kromberg nu de mult am plecat de la fabrica pe banda mai că se bat ca nu își pot face faza la cat de tare merge vor cantitate nu calitate lucrează și zece femei pe o masa care mai de care se împinge sa își facă faza și la nebuni ii mai bine de ce credeți ca pleacă oamenii de bine pana și șefi de schimb te înjură o zi sa vina cei de la birou pe banda sau la module sa vadă cum se lucra va zic ca ar pleca în secunda doi.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.