marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Motivul pentru care Renault nu a părăsit piața rusă

  de - | 12 martie 2022, 12:53 PM | Auto | Internaţional

  0

  Grupul auto francez Renault SA şi-a păstrat intacte legăturile cu Rusia, în pofida războiului din Ucraina, deoarece este îngrijorat de costurile ridicate ale unei retrageri din societatea mixtă pe care o are împreună cu un partener rus, au declarat mai multe surse din apropierea acestui dosar pentru Bloomberg, citat de Agerpres.

  Renault a rămas singurul mare constructor auto mondial care nu a oprit schimburile comerciale cu Rusia şi nu a oprit producţia la uzinele din Rusia.

  În plus, constructorul auto francez vrea să evite o naţionalizare a subsidiarei sale ruseşti, AvtoVaz, care joacă un rol important în relansarea grupului, au declarat sursele care au dorit să îşi păstreze anonimatul. Poziţia Renault este susţinută şi de guvernul francez, cel mai puternic acţionar la Renault, au adăugat sursele citate de Bloomberg.

  Apple, Samsung, Coca-Cola, BMW, Dell, Microsoft, Mastercard, Visa, PayPal, Disney, YouTube, Netflix etc., etc…. Lista completă a companiilor care au părăsit piața rusă sau au impus restricții

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.