Rebranding în F1: Renault va avea un nou sponsor principal

  de - | 7 septembrie 2020, 8:44 AM | Auto | Sport

  0

  Echipa de Formula 1 Renault se va numi Alpine de anul viitor.

  Culorile galben-negru va fi înlocuite de albastru, alb şi roşu, culorile drapelului francez, relatează France Presse.

  Marca Alpine are tradiţie în cursele de maşini sportive şi a fost recent prezentă în Campionatul Mondial de Anduranţă, în clasa LMP2.

  „Pentru Alpine, aceasta este o etapă cheie pentru a accelera dezvoltarea şi răspândirea mărcii. Monoposturile echipei vor continua să beneficieze de expertiza unică a Grupului Renault în materie de motorizare hibridă, iar numele său E-Tech va fi păstrat”, a precizat Renault într-un comunicat de presă.

  Sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.