Moloz, bălării și o amintire tristă a mai rămas din Baza lui Abel. „Mulțumiți-i” DJTS!

  de Lucian Valeriu | 14 august 2015, 1:07 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Reportaj

  3

  Din „Riviera”, Baza Sportivă care acum puțini ani apărea în direct la televiziuni ca gazdă a celor mai importante competiții de tenis la nivel național a mai rămas… ce a rămas din Abel Apostol, patronul său ucis în 2013, de Ziua Muncii: moloz, bălării și o amintire tristă.
  „Majestatea-sa instituțională”, Direcția Județeană de Tineret și Sport, se străduiește de vreun an să „sară” din concesiune familiile Apostol și Buleu – profitând „încurajator” de războiul dintre ele. A reușit – așa că să știți pe cine să-njurați (sau să-i mulțumiți… depinde cu cine țineți) când treceți pe-acolo și v-apucă ceva social…
  Acest subiect… reluat aproape mot-a-mot după un  reportăjel de acum un an… pare a deveni un evergreen: îl vom relua, aproape sigur, și la anul…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Peste un an nu va mai fi nimic de scris. Până atunci terenul va fi ochit de cineva cu bani mai ales că falcă și-l dorea înadins. Dar totul numai după alegeri. Treaba a fost că abel nu a cedat în fața niciunui interesat astfel că una peste alta – a ajuns înfundat și dezintegrat ca elodia. Scaunele din plastic de la Riviera se găsesc la Șofronea la un italian. Omul le-a clădit în curtea firmei sale ignorând maleficul pe care îl poartă aceste obiecte-martore la crima care s-a petrecut.

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Ma tot intreb ca tot veni vorba… Serviciile secrete au lucrat la acest caz cot la cot cu cel amintit de t abel a!!! Va amintiti de vrajeala piticului cu F ce striga ca din gura de sarpe ca si pe el a vrut sa l puste Buleu??? Aiurea… Contrainformatiile si au facut treaba ! Sa nu te puna naiba sa te incordezi la servicii ( cam asa zicea sarmanu Abel) RIP Varut ! See u in haven!

   +2 voturi
   +1
   -1
  3. Buleu a fost în friendship relations with falcă, nici vorbă de pușcă – doar praful care s-a ales de afacerea lui abel și pușcă/ria lui buleu. Acum depinde de cât timp va (mai) sta buleu la bulău – de acest lucru depind și ”amintirile” legate de falcă – atunci când buleu era doar purtător de gânduri criminale. Doar e la modă să scrii cărți la locul de ”restaurare morală” – el de ce n-ar scrie de unde a pornit totul și unde (s-)a ajuns abel?! Și chiar falcă tre să hotărască unde ajunge mobilierul de la Riviera? Ce treabă are el cu asta?!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.