duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Iubitorii sportului alb nu l-au uitat pe Abel Apostol. Cupa „Abel” s-a desfășurat la baza pe care a administrat-o acum un deceniu

  de Dan Lazăr | 8 noiembrie 2023, 9:31 AM | Sport | Știri Arad

  0

  La 1 mai 2013, Abel Apostol, care a administrat baza de agrement „Riviera”, a dispărut. Familia lui Abel a susținut încă de la început că acesta ori a fost o răpit, ori a fost omorât, partenerul său de afaceri Adrian Buleu fiind condamnat la 15 ani de închisoare.

  La finele săptămânii trecute, Anela Freer, cea care alături de Abel Apostol a organizat numeroase turnee internaționale de tenis feminin și masculin (Trofeul „Ilie Năstase”, respectiv Trofeul „Ion Țiriac”), a gândit o nouă ediție a Cupei „Abel” le tenis de câmp, proba de dublu.

  Competiția organizată de CS Tenis Fan Arad în amintirea marelui iubitor al sportului alb a avut următorul podium de premiere: Octavian Beldean / Dan Ciriperu; Lorena Popa / Dan Gabriel Boric; Izabela Vekas / Florin Neacșu și Luminița Lorincz / Alexandru Lorincz.

  „Mulțumim în mod special domnului Gheorghe Velovan, care s-a numărat printre participanții la acest turneu, și DJS Arad, care a pus terenurile de tenis la dispoziția concurenților”, ne-a declarat Anela Freer.

  Citește și: Adrian Buleu, condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea lui Abel Apostol, a cerut să fie eliberat condiționat

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.