„Moise” va reprezenta județul Arad la faza națională a concursului „Sanitarii pricepuți”

  de Special Arad | 18 mai 2022, 7:27 PM | Educaţie

  0

  În 17 mai 2022 a avut loc Concursul Național „Sanitarii pricepuți”, etapa județeană, secțiunea liceu, în urma căreia echipa de la Moise a ieșit învingătoare.

  În urma susținerii celor două probe, una teoretică și una practică (cu două victime) echipajul Colegiului Naţional „Moise Nicoară” format din: GIURGIU RAREȘ, ONEȚIU GIULIA, TĂNASĂ ANDREEA, MOLDOVAN IULIA și OLARIU ANASTASIA, a obținut PREMIUL I, astfel că va reprezenta Aradul la faza naţională a concursului „Sanitarii pricepuţi”, care se va desfăşura în perioada 12-15 iulie, la Olăneşti, în judeţul Vâlcea.

  Elevii au fost coordonați de prof. Ancuța-Oana Frenț și de doamna asistent medical Anda Scolobiuc.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.