joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Contractul pentru modernizarea a două drumuri din zona Gurahonț, semnat de „eterna firmă de casă”

  de Special Arad | 21 iunie 2023, 6:53 PM | Administraţie | Gurahonţ | Știri Arad

  0

  Astăzi a fost semnat, la Gurahonț, contractul pentru modernizarea drumurilor comunale Zimbru-Dulcele și Bonțești-Mustești. Cele două drumuri de pământ vor fi asfaltate pentru prima oară, iar proiectul prin care se realizează investiția, în valoare de 2 milioane de euro, este finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”.

  Contractul de modernizare a celor două drumuri comunale a fost câștigat de compania Inteco Holding, o firmă „abonată” la modernizarea drumurilor din județul Arad. De aceeași firmă, au mai fost făcute și lucrările la drumul Nădab- Socodor, ori Dieci- Dezna. Totodată, firma este și cea care se ocupă de deszăpezirea drumurilor județene din întregul județ Arad, fiind contractată de Consiliul Județean de ani buni.

  Pentru lucrările de modernizare pe care le va efectua la cele două drumuri comunale ale UAT Gurahonț, Inteco Holding are termenul de execuție anul 2024. Drumul Zimbru – Dulcele are aprox. 3,2 kilometri, iar Bonțești – Mustești are aprox. 5,6 km.

  Drumurile respective se înscriu în strategia de modernizare a rețelei rutiere din zona Gurahonț, inițiată de Consiliul Județean Arad, care cuprinde și modernizarea drumului dintre Gurahonț și Buteni, respectiv Dieci-Dezna, tronson care va lega comuna Gurahonț de stațiunea Moneasa.

  Consiliul Județean are în curs de modernizare la ora actuală 750 de km de drumuri județene, dintr-o rețea de 1180 de km. Pe această cale, instituția solicită din nou transportatorilor să respecte restricțiile de tonaj pentru a nu deteriora drumurile.

   

  Citește și:

  • „Autostrada” Socodor-Nădab arată de parcă, în fiecare secundă, au trecut tancurile NATO către Ucraina • Special Arad

  • O dulce îmbrățișare a „betoanelor armate” pe drumul istoric Dieci-Dezna – o lucrare „magistrală și epocală” Inteco Holding & Palcu, plătită de noi toți prin CJ Arad • Special Arad

  • În timp ce DNA leagă președinți… Firma de casă a lui Ioțcu, Inteco Holding din Sebiș a „câștigat” contracte de 20 de milioane de lei pentru deszăpeziri! • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.