sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Moarte stupidă pe un platou de filmare! Cunoscutul actor Alec Baldwin este responsabil pentru moartea unei colege

  de - | 22 octombrie 2021, 8:30 AM | Internaţional

  0

  (foto: thewestnews.com)

  Alec Baldwin și-a omorât accidental o colegă de platou și a rănit un coleg. Actorul a tras cu o armă de recuzită pe un platou din New Mexico, arată BBC

  Potrivit sursei citate, Poliția din statul american a declarat că Baldwin a descărcat arma în timpul filmărilor pentru westernul Rust.

  Femeia a fost dusă la spital, dar a murit din cauza rănilor. Bărbatul, regizorul filmului, a fost rănit și a primit îngrijiri de urgență.

  Femeia împușcată mortal de Baldwin este Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine. Bărbatul este Joel Souza, 48 de ani, regizorul filmului.

  Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, este co-producător al filmului și joacă rolul omonimului acestuia, un haiduc pe nume Rust, al cărui nepot de 13 ani este condamnat pentru o crimă accidentală, notează cotidianul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.