duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mișcări de trupe la fosta cofetărie Casata?

  de Raluca Medeleanu | 19 februarie 2019, 11:16 AM | Recomandările editorilor | Strada

  2

  De ani de zile nu am mai putut privi în interiorul care găzduia cândva îndrăgita cofetărie Casata, de pe Bulevardul Revoluției. Cândva, arădenii se înghesuiau să mănânce cremeș sau tort diplomat în interiorul elegant, cu oglinzi mari pe pereți, însă cofetăria s-a închis, iar de mai bine de 20 de ani spațiul a fost lăsat pradă degradării, iar geamurile au devenit un „cuib” al afișelor.

  A trecut atât de mult timp de când arădenii văd numai afișe lipite peste alte afișe deteriorate și macerate de vreme, încât aproape că au uitat că în spațiul respectiv a fost vreodată ceva. Iată însă că ieri, minune mare! Trecând prin zonă, ne-a fost dat să asistăm la un miracol. Cineva, probabil de la Primărie, a curățat complet geamurile.

  Mișcarea nu poate să nu ne intrige, căci deși au mai existat acțiuni similare de curățare a afișelor lipite ilegal în oraș, nu ne amintim să fi fost vreodată curățat chiar atât de impecabil. Mai ales că restul spațiilor închise sunt în continuare la fel de delăsate… Astfel că ne punem următoarea întrebare: urmează, după atâția amar de ani, să-și ia inima în dinți cineva și să investească pentru a deschide vreun local sau magazin?

  Cum zice românul: „’Om trăi și ‘om vedea!”

  Citește și 

  Aradul, un mare „spațiu de închiriat”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.