duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Matei, șoferul care l-a apelat pe „Cosmin”, tună și fulgeră pe Facebook la adresa „milițienilor”, folosind o gramatică de baltă!

  de Tudor Bogdan | 30 septembrie 2019, 7:40 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Mircea Matei nu se liniștește. După ce a fost oprit în trafic și i-a sfidat minute în șir pe cei doi polițiști care l-au oprit pe strada Voinicilor în timp ce circula neregulamentar, Mircea Matei a postat astăzi pe Facebook un text prin care anunță că va contesta măsurile luate de polițiști, totodată condamnă atitudinea lor și, mai mult, va cere să i se plătescă daune morale.

  Mircea Matei este, de profesie, medic stomatolog, și tocmai de aceea suntem suprinși de calitatea scrierii sale. Dar poate nu tocmai surprinși pentru că mai avem un „doctor” care a condus Aradul timp de 15 ani și nu știe să scrie corect un text de 20-25 de cuvinte…

  Șoferul care l-a apelat pe „Cosmin” (n.r. un personaj însă necunoscut, care se pare că este și el polițist rutier) spune în postarea sa de pe grupul Trafic-Arad că cei doi polițiști erau „simpli pietoni” în momentul în care l-au oprit, care „veneau de la o masă cu langoși”…

  Dar pentru delectarea dumneavoastră, vă redăm integral textl postat de Mircea Matei:

  matei 1

  „Mircea Matei

  9 ore

  Sunt șiferul”cu tupeu”(expresie pt care voi depune plingere,la fel ca si pt atitudinea tov.militieni-Iepure si cv coleg,mai pus pe capatuiala !)de simbata trecuta,victima incidentului din Micalaca de pe Voinicilor si vreau sa anunt oficial ca voi contesta si condamn atitudinea celor 2 militieni,ce nu sau legitimat,fiind simpli pietoni ce veneau de la o masa cu langosi si care miau retinut C.I.,fara sami consemneze undeva dc am facut vreo blastamatie,un proces verbal,sau ceva….NIMIC !!!plus i filmare cu tf personal si difuzarea pe diverse canale media !!! CU CE DREPTURI ???instanta se va pronunta si in legatura cu daunele morale sau interese ce le voi solicita….cu virf si indesat,domnilor „agenti”!!!”

  Citește cu click pe titlul de mai jos și:

  Orice probleme ai cu poliția din Arad, te rezolvă „Cosmin”!

  matei 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnu’ „doctor” e la fel de destept ca aia care cred ca banca n-are acces la contu’ tau pentru ca e personal, vezi Doamne ! Inteligentu’ asta, pe strada fiind are impresia ca-i la ma-sa in batatura! Orice om in locu’ lui se ascundea cateva zile prin gauri de rusine! Te-a vazut o tara cat esti de babalau!
   Nu si el!
   Sa traiesti Majestate! Rar vedem atata prostie intr-un „intelectual”!
   Cu aceasta ocazie tinem sa felicitam geniile care ii dadura diploma marelui doctor precum si pe cea care i-a devenit sotie! Ne demonstrati inca o data ca acesti oligofreni nu sunt singuri si gasesc intelegere!
   Bravo!

   PS: domnii de la rutiera sa nu se mire prea mult…colegii lor vand permise acestor specimene! E plin checheciu’ de soferi cu permisu’ cumparat care nu stiu sa scrie daca Ana are mere au ba! Apoi vin interlopii…toba de carte si toti cu permis…si iaca asa!
   Speram sa va ajute Dumnezo pe toti!
   E atata de faina Romania!

   +26 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.