Orice probleme ai cu poliția din Arad, te rezolvă „Cosmin”!

  de Mihai Todoca | 28 septembrie 2019, 8:12 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Normalul din Arad, acela puțin care a mai rămas, a fost efectiv călcat, scuipat și terfelit de conducătorul unui Merțan alb cu numerele AR 13 DIM, astăzi, după ce preț de minute bune se tot făcea că își caută documentele pe care agenții de la rutieră i le-au cerut. Acest șofer a considerat că lumea se mișca mult prea încet pentru el pe Calea Voinicilor și a hotărât că Merțanu’ lui poate foarte frumos să o ia pe liniile de tramvai, mergând pe contrasens.

  Că e operat, că îl doare șoldul, că se grăbea acasă, că e o urgență… Ok, am înțeles scuzele acestea pe care i le tot îndruga agentului care se chinuia de minute bune să îi vadă documentele. Drept este că se putea vedea o cârjă lângă el pe scaunul din dreapta. În clipul postat pe facebook se vede cum agentul de la rutieră așteaptă minute bune după șofer să se conformeze legii și să îi prezintele actele și documentele mașinii. Deoarece legea îi cere asta, nu a avut agentul o mică dorință neîndeplinită de azi dimineață… În schimb ce se aude pe video este absolut grețos. În loc ca șoferul să predea documentele și să îi explice situația agentului (lucru care poate l-ar fi scăpat de amendă și toate cele, deoarece nu credem că nu ar fi înțeles situația) ce face șoferul? Pune mâna pe telefon și îl sună pe Cosmin: „Auzi? Uite, e aici un coleg de-al tău și m-a oprit că m-am băgat și eu puțin pe contrasens, că mă grăbeam acasă…”.

  Cum să faci așa? Adică, ai făcut o prostie mai mare ca tine și tu continui în prostia ta, nu prezinți documentele așa cum îți cere legea, te pui pe tine și pe ceilalți participanți în trafic în pericol și toate acestea culminează cu o aroganță insistentă.

  Poate spuneți că agentul a fost prea indulgent. Poate nu cunoaștem noi ce spune legea să faci în situațiile astea, însă suntem siguri că oricât de mult ar fi fost legea de partea lui, „Cosmin” ar fi rezolvat să ajungă să păzească avioanele ce pleacă de pe Aeroportul Arad.

  Video-ul se găsește în grupul de Facebook AradTraffic, aici.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bai frate cand te opreste, Polizia Stradale in Italia mai ales daca stii ca ai comis-o pur si simplu n-ai curaj sa refuzi ceva ce ei iti cer!
   La fel in Franta, Germania sau Austria! Sa nu mai vb de filtrele efectuate impreuna cu Garda Civila din Spania!
   ATITUDINEA lor iti inspira respect si parca simti PUTEREA LEGII CUM RAZBATE DIN ACEI OAMENI! Pana si Rendőrség Din Ungaria au ajuns incet, incet sa iti inspire un respect deosebit!
   NU EXISTA DUBLA MASURA! AI COMIS-O TE F…E SOARELE! Cunosc personal un “rutierist” din Italia si daca incerci sa pomenesti de vreun “Cosmin” sau sa incerci sa dai mita esti arestat in secunda doi! INDIFERENT CINE ESTI SI CAT DE MARE ITI ESTE CREDINTA!
   David Trezeguet este cel mai recent exemplu!

   D’aia va intrebam, domnilor si doamnelor din Politie cand aveti de gand sa deveniti POLITISTI? Adica sa aveti curaj, coloana vertebrala si atitudine care sa inspire respect ! ASTEA NU SE CASTIGA PRIN ORDIN DE MINISTRU!

   +13 voturi
   +1
   -1
  2. Gunoiul asta de sofer pocaiti inputit mia taiat calea iar apoi a ous frana brusca in fata mea tin sa subliniez ca eram cu un copil mic in masina de numa 6 luni. A iesit din masina si tot el era revoltat ca eu ce caut pe carosabil in fata lui. Serios iam raspuns dar zic tia luoat biserica maranata tot carosabilul de ziua ta si nu stim . Cand a vazut ca stiu cine este a spua nu ma cunosti indeajuns nu sti pe cine am la politie . Iam raspuns pe cine ai pe mata la golgota …

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.