sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai s-a sinucis! Era stilist și… s-a săturat de viață la doar 37 de ani (FOTO)

  de Special Arad | 22 decembrie 2016, 5:42 PM | Naţional

  0

  Stilistul Mihai Herlea a fost găsit spânzurat de către un angajat . Cel mai bun prieten al acestuia spune că hairstylistul și-a pus capăt zilelor chiar în salonul unde lucra și că acesta trăia o adevărată dramă: „Spunea că nu mai vede sensul vieții”.

  Moartea hairstylistului sibian Mihai Herlea a căzut ca un trăznet printre cunoscuți, prieteni, clienți și mai ales apropiații săi. Tânărul de 37 de ani și-a pus capăt zilelor cel mai probabil în dimineața zilei de marți, iar cel care l-a găsit a fost omul cu care Mihai lucra cot la cot în salonul Belle Michelle.

  Acesta l-a găsit descoperit spânzurat la etajul salonului, marți când a mers la lucru la ora 12:04. A sunat-o pe mama lui și aceasta a anunțat restul familiei. Următorul care a ajuns la salon a fost fratele lui care a sunat la 112 și tatăl acestuia. Apoi au ajuns poliția, cei de la Medicină Legală și de la Ambulanță, scrie oradesibiu.ro.

   

  „Avea ceva ce nu spunea la nimeni. Nici mie care îi eram singurul prieten și avea încredere deplină în mine . Avea o frustrare! Spunea ca nu mai vede sensul vieții și spunea tuturor că vrea să moară! Zicea că nu mai are ce să facă pe pământ… Era abătut de luni de zile.. Cel puțin în ultimele săptămâni avea privirea tulbure.. Se tot uita în gol” (cel mai bun prieten al lui Mihai)

   

  Mihai a fost internat în luna ianuarie la Spitalul de Psihiatrie și nu a lăsat nici un bilet de adio. „Nu a lăsat nici un bilet. Mihai îmi spunea că vrea să moara, dar nu are curaj să se omoare.. Probabil când a făcut-o a avut un moment de curaj și nu a mai apucat să scrie nimic”, a mai povestit prietenul hairstylistului sibian, pentru oradesibiu.ro.

  Mihai nu a dat de înțeles la nimeni că vrea să se sinucidă chiar acum înainte de Sărbători. Își făcuse programări pentru toată luna la salon, inclusiv pentru zilele dintre Crăciun și Anul Nou.

  A fost înmormântat în această după amiază la Cimitirul Municipal din Sibiu.

  Foto: Facebook

  mihai-2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.