luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mihai Pașca: „Aviz pentru renovarea și iluminarea clădirii istorice a Tribunalului Arad”

  de - | 3 mai 2022, 1:12 PM | Comunicate contra cost

  0

  Secretarul de stat în Ministerul Justiției Mihai Pașca a aprobat în calitate de ordonator de credite avizul pentru lucrările de reparații capitale și instalarea unui sistem de iluminat arhitectural pentru fațada Tribunalului Arad. Proiectul a fost discutat și pregătit încă de anul trecut, dar dă undă verde pentru toate etapele care conduc la finalizarea investiției.

  „Ministerul Justiției alocă peste 3 milioane de lei pentru această investiție. Durata estimată de execuție va fi de 3 luni, iar lucrarea își propune să redea strălucirea acestei clădiri emblematice pentru Arad și să o pună în valoare așa cum se cuvine, în rând cu celelalte simboluri arhitecturale arădene reabilitate precum Palatul Cultural sau Teatrul”, a declarat secretarul de stat Mihai Pașca.

  Pentru selectarea executantului se va folosi procedura simplificată și obiectivul este ca până la sfârșitul anului să fie finalizată investiția. Renovarea fațadei și iluminatul arhitectural sunt etapa a doua de modernizare a clădirii Tribunalului, după ce recent a fost modernizat sistemul de climatizare și ventilație care a permis demontarea aparatelor de aer condiționat inestetice printr-o investiției de peste 3 milioane de lei. Astfel, în total, Ministerul Justiției a alocat peste 6 milioane de lei pentru modernizarea Tribunalului Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.