Proiectul de actualizare a Hotărârii privind parcările din municipiu, pus la transparență

  de Special Arad | 9 November 2022, 4:15 PM | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ, parcare de tip fast park

  Începând cu data de miercuri, 9.11.2022, Primăria Municipiului Arad a pus la transparență decizională proiectul de hotărâre ce prevede actualizarea Hotărârii nr. 510/2019 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind aprobarea documentației de atribuire a serviciului public de administrare, întreținere și exploatare a zonelor de parcare cu plată din Municipiul Arad, a parcărilor de reședință și ridicări vehicule către SC Recons SA Arad.

  Principalele adăugări la contractul în cauză sunt cu privire la noile parcări de tip fastpark, respectiv închirierea locurilor de parcare din acestea, prețul chiriei de bază /loc parcare/lună fiind la parter 50 lei fără TVA, iar la etaj 30 lei fără TVA.

  Până la data de 22.11.2022, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind acest document.

  Întregul proiect de hotărâre poate fi consultat online, pe website-ul oficial al Primăriei Arad, la rubrica „transparență decizională” și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30, vineri între orele 08:30 – 14:00. Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.