joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivVa fi „coadă” la DNA… Lideri politici locali de „stânga”, cu acordul împărătesc al celor de „dreapta”, l-au „rezolvat” pe Mihai Pârv ca director executiv adjunct al Direcției Agricole Arad

  de Alin Olteanu | 20 iulie 2022, 8:02 AM | Dezvăluiri | Topic special

  7

  Mihai Pârv, candidatul care a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de director adjunct al Direcției Agricole Arad, care s-a și suspendat din funcție după patru zile de la numire, are calitatea de suspect în „Dosarul concursurilor aranjate” în mandatul ministrului demisionar Chesnoiu.

  Din informațiile pe care le deținem, Mihai Pârv, însoțit de avocat, ar fi declarat în fața procurorilor, după ce în mașina sa au fost găsite mai multe pagini fotocopiate cu legi (din bibliografia de concurs), că și-a subliniat parte din acestea pentru a se verifica dacă a „știut” la examen, imediat după ieșirea din sală. Numai că din întreaga „bibliografie” pe care o avea în mașină, Pârv a subliniat doar textele care erau incluse în varintele de concurs „1” și „2”, dintre care doar una singură îi picase la examenul scris. Mai mult, Pârv nu știa că variantele care s-au dat la examenul organizat în minister erau propuse de către procurorii DNA, astfel că explicația sa, că și-a verificat „lucrarea”, pare puerilă acum. Nu putea să se verifice pe ambele variante de test fiindcă a „avut parte” de doar una, ceea ce înseamnă că primise subiectele înainte de desfășurarea concursului și, poate, le și „recitase” de câteva ori.

  La audierile DNA, cum spuneam și în articolul de săptămâna trecută, vor fi chemați și importanți lideri politici locali, sursele noastre susținând că „desemnarea” lui Mihai Pârv ca și director adjunct (cu „posibilitatea” sigură de înaintare în funcție după plecarea în pensie a actualului director, Ioan Martin) a avut loc în urma unei negocieri între lideri arădeni ai actualei coaliții de guvernare PSD-PNL, lucru se pare confirmat și de un mesaj care apare în interceptări. De altfel, Pârv își trimisese CV-ul și acestor lideri politici, pentru că, așa cum știm, nimic nu mișcă în țara asta fără susținere „de la Împărăție”.

  Referindu-ne puțin la titlu, nu avem cum să nu ne exprimăm încă o dată (am mai făcut-o și cu alte ocazii) indignarea că la nivelul instituțiilor statului, până și directorii executivi adjuncți (că despre „traiecte napoleonice” în care unii/unele au ajuns șefi/șefe se serviciu, spre exemplu la APIA, o să scriem în viitorul apropiat) se împing în față politic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nimic nou sub soare. Asa se fac numirile in posturi a lacheilor politrucilor,locali sau nationali,care apoi,in schimbul salariilor grase,sunt obligati sa serveasca pe cei care i-au propulsat…pe merit.Asa se intimpla la vami,la primarii,la prefecturi,la alte inspectorate si agentii.Prin urmare,sa nu ne mram ca suntem unde suntem.DE ministri sau prim ministri,sa nu discutam.

   +20 voturi
   +1
   -1
  2. Dacă as avea 100 de lei pt câte ori ați băgat textul de 2 lei ch „vom.sceie în viitorul apropiat” care se poate continua cu „daca nu săriți la cap cu ceva” as fi ib concediu în Bahamas. Realitatea e ca mai nimănui nu ii pasa. Nici despre ce scrieți nici despre direcția agricola. Pana ii arzi la buzunar, oamenilor nu le.pasa de nimic. Aaaa ba da … de bunici și elucubrațiile lui, în aceste zile.

   +3 voturi
   +1
   -1
   • Recunoastem ca sunteti tare inteligent. Si ca in afara unui comentariu banal, gen: toata presa este santajista, nu ati spus nimic. Vă acceptam jignirea, chiar daca sunteti prost crescut si o faceti chiar in „casa noastra”, neavand bărbatia sa ne si spuneti cine sunteti si ca va asumati.

    0 voturi
    +1
    -1
   • A trecut o lună și nu a mai apărut nimic legat de acest subiect.
    Se prea pare că cei in cauză, în baza avertizării ca li se vor dezvălui filosofiile si principiile de viață și avansare, au avut timp să-și mușamalizeze „traiectele napoleonice”.

    Bine zicea GIGI: „Dacă as avea 100 de lei pt câte ori ați băgat textul de 2 lei ch “vom.sceie în viitorul apropiat” care se poate continua cu “daca nu săriți la cap cu ceva” as fi ib concediu în Bahamas.”

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.