Microsoft vrea să pregătească 15.000 de lucrători de la firme din toată lumea în domeniul inteligenței artificale

  de Special Arad | 21 mai 2019, 8:19 AM | Internaţional

  0

  Un număr de 15.000 de lucrători de la diverse firme din toată lumea vor putea beneficia de pregătire în domeniul inteligenței artificiale, într-un program demarat de Microsoft, focalizat pe angajați din companii cliente ale gigantului IT american.

  În acest program, realizat de Microsoft împreună cu General Assembly, parte a grupului elvețian din domeniu resurselor umane Adecco, vor fi pregătiți întâi 2.000 de lucrători în primul an al programului, iar până în anul 2022, încă 13.000.

  Citește mai mult pe startupcafe.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.