Micălaca, blocată preț de minute bune: acțiune în forță a Poliției din Arad pentru a stopa un conflict între interlopi!

  de Alin Olteanu | 14 februarie 2018, 9:48 PM | Știri Arad

  10

  IPJ Arad a confirmat pentru Special Arad o informație conform căreia polițiștii de la Investigații Criminale au stopat cu brio un început de conflict între grupări interlope din Arad. Este vorba despre trei bărbați cu vârste între 30 si 40 de ani de ani.

  Mai multe telefoane pe care le-am primit la redacție ne-au avertizat că Micalaca, în zona magazinului Market, este blocată de mașini de Poliție, că există oameni întinși pe jos și că au avut loc urmăriri ca în filme.

  Într-adevăr, din informațiile pe care le avem până acum, polițiștii au reușit să prevină un scandal care ar fi putut degenera, însă mai multe nu ști. Mai mult ca sigur că oamenii legii au motivele lor să păstreze tăcerea cu privire la anumite aspcte.

  Revenim cu amănunte.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.