sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Meszar și reprezentanții grupului de investitori s-au întâlnit în biroul primarului

  de Lucian Dănilă | 23 iunie 2022, 5:21 PM | Știri Arad

  0

  Așa cum a promis și în interviul acordat Special Arad, primarul Călin Bibarț a oferit și a reușit să fie mediator, în această după-masă, la redeschiderea negocierilor dintre Alexandru Meszar, care a reprezentat clubul UTA și grupul de investitori care intenționează să preia clubul.

  Alături de primar, în biroul acestuia din Palatul Administrativ, pe lângă Alexandru Meszar au mai fost Dan Proca, președintele SCU, Marius Grada, unul dintre cei patru investitori și avocatul  Radu Buda, din partea grupului.

  Update. În urma discuțiilor purtate cu cei menționați, Primăria municipiului Arad a emis următorul comunicat de presă:

  Ca răspuns la solicitările venite din partea părților implicate în negocierile privind viitorul echipei UTA, dar și din partea multor cetățeni ai orașului, suporteri ai echipei, negocieri întrerupte la un moment dat, primarul Aradului, Călin Bibarț, a făcut toate demersurile necesare pentru ca aceștia să se întâlnească în prezența sa la Primăria Arad în vederea reluării discuțiilor.

  Întâlnirea a avut loc azi, în biroul edilului și la ea au participat Marius Grada alături de avocatul Radu Buda, din partea noilor potențiali investitori, Daniel Proca din partea Suporter Club UTA și Alexandru Meszar din partea UTA

  După cum am afirmat public, mi-am arătat deschiderea față de solicitarea de a media un dialog deschis și benefic pentru clubul fanion al Aradului, UTA! Mă bucur că părțile implicate au răspuns pozitiv la disponibilitatea mea și că astăzi am putut fi gazda acestei întâlniri. Le mulțumesc pentru deschiderea arătată și cu optimism, sper ca această întâlnire să fie de bun augur pentru UTA și pentru ARAD. Bătrâna Doamnă trebuie să revină acolo unde îi este locul, în galeria campioanelor și cât depinde de mine, ca primar al Aradului, voi fi oricând parte constructivă din acest obiectiv!”, a declarat la finalul întâlnirii primarul Călin Bibarț.

   

   

  • Citește și: „Suntem aici pentru negocieri”, anunță grupul de investitori care dorește preluarea clubului UTA – Special Arad 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.