miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Meciul legendelor de la Arad a fost anulat! Neînțelegeri între organizator și invitatul Liga Legendelor

  de Lucian Dănilă | 4 septembrie 2023, 8:12 PM | Sport

  0

  Miercuri seara era programată pentru a asista la un eveniment fotbalistic cum destul de rar s-a întâmplat la Arad în ultimele decenii. Pe arena „Francisc Neuman” urmau să joace nume importante ale fotbalului românesc așa cum este mai ales Miodrag Belodedic, de două ori câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu două echipe diferite, dar și Florin Prunea, Lucian Sânmărtean, Gardoș, sau arădenii Țucudean, Panin, Roland Nagy și alții.

  În această seară am fost informați că evenimentul a fost anulat, iar mai jos vă prezentăm comunicatul organizatorului, Daniel Magda.

  „Salutare tuturor, organizatorul evenimentului Champions Cup, Daniel Magda administratorul THE HERO’S ADVENTURE, va informează pe toți cu tristețe, ca evenimentul nostru Champions Cup, din data de 6 Septembrie ora 19:00 de pe stadionul UTA, s-a anulat datorita unor neințelegeri intre organizatorul THE HERO’S ADVENTURE si invitatul de seama LIGA LEGENDELOR.

  Mulțumim tuturor partenerilor implicați in acest eveniment Champions Cup, si ne cerem iertare, pentru orânduiala creată!

  Cei care ați achiziționat bilete la acest eveniment de pe platforma Bilete.ro, banii vor fi returnați de către cei de la Bilete.ro, iar cei care au achiziționat bilete fizice sunt rugați sa contacteze organizatorul evenimentului Daniel Magda – 0753.111. 682.

  Organizatorul THE HERO’S ADVENTURE se dezice de orice promisiune făcută către dvs. dragi arădeni, in ceea ce privește orice fel de eveniment organizat in viitor alături de LIGA LEGENDELOR.

  Cu stima incomensurabila, administratorul THE HERO’S ADVENTURE, Daniel Magda, organizatorul evenimentului Champions Cup”.

  Citește și:

  Se apropie seara în care legendele fotbalului vin la Arad! „Champions Cup – Fotbalul face bine”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.