sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se apropie seara în care legendele fotbalului vin la Arad! „Champions Cup – Fotbalul face bine”

  de Lucian Dănilă | 22 august 2023, 2:43 PM | Sport

  0

  Fanii fotbalului românesc vor avea din nou ocazia să se întâlnească cu legendele sale! Pe 6 septembrie, începând cu orele 19, pe stadionul Francisc Neuman din Arad va avea loc prima ediție din Champions Cup, un meci caritabil care are ca scop strângerea de fonduri pentru Secția de Pediatrie 1 din Arad. Sub motto-ul Fotbalul face bine!, Football Stars Arad și Liga Legendelor sunt cele două echipe care se vor înfrunta într-un duel de gală. La timona celor două formații se vor afla două dintre legendele fotbalului românesc, Mircea Rednic și Miodrag Belodedici, ambii fiind nume binecunoscute pentru microbiștii din România.

  legende 1

  Cele două formații vor aduna aproape 50 de fotbaliști și oameni de sport, atât de pe plan local, dar și național și internațional. Echipa arădeană va avea în componența lotului nume grele din sfera sportivă locală, cum ar fi George Țucudean, Cristian Panin, Roland Nagy, Sorin Botiș, Ruben Stoia sau Dumitru Mitu, De cealaltă parte, pe lângă legendarul Miodrag Belodedici, componența echipei Ligii Legendelor se anunță una stelară. Nume precum Florin Prunea, Lucian Sânmărtean, Marian Savu, Florin Gardoș, Gigel Bucur, Florentin Petre sau Ionuț Rada vor încânta publicul arădean cu priceperea fotbalistică cu care s-au făcut remarcați în fotbalul național și internațional.

  Evenimentul din 6 septembrie va fi organizat și promovat de către compania The Hero’s Adventure, prin reprezentantul ei, Daniel Magda.

  legende 4

  Daniel Magda, CEO The Hero’s Adventure, organizator Champions Cup: „Suntem incântați să avem prezenți o parte dintre cele mai mari legende ale fotbalului românesc la evenimentul nostru din 6 septembrie. Dorim să oferim oamenilor un spectacol pe cinste. Le mulțumim tuturor celor care se implică în acest eveniment, dar mai ales familiei Țucudean, pentru că a ales să se implice activ in acest proiect. Vă așteptăm cu toții la meci.”

  Biletele pentru Champions Cup sunt disponibile în următoarele locații: Art Cafe (Arad), Pizza Ruby (Arad), Eria Salon Beauty (Arad), Baroque (Timișoara) și online pe Bilete.ro

  https://www.bilete.ro/champions-cup/champions-cup-footbal-stars-arad-vs-liga-legendelor-06-sept-2023/

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.