Raliul Aradului, pus pe butuci! Evenimentul automobilistic organizat de Mihai Leu nu va mai avea loc în acest an, fiind înlocuit cu Raliul Bacăului

  de Dan Lazăr | 27 septembrie 2020, 8:13 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Mai nimic nu merge în sportul arădean! Ultima veste neplăcută vine dinspre automobilism și nu are legătură cu covid-ul…

  Întrunit în şedinţă în data de 24 septembrie, Biroul Executiv FRAS a decis următoarele:
  – ia act de imposibilitatea clubului AMC Racing de a mai organiza Raliul Aradului în perioada 23-24 octombrie 2020, contând ca etapa 6-a din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano și aprobă introducerea în calendarul competițional a Raliului Bacăului, care se va desfășura în perioada 24-25 octombrie 2020 (sâmbătă-duminică), în organizarea clubului ACS Rally Spirit Onești.

  Astfel, după 11 ediții consecutive, Raliul Aradului nu se va mai desfășura în acest an, una dintre cauze fiind lipsa finanțării din partea autorităților locale. Primăria a alocat, în primavară, suma de 500.000 de lei, însă între timp edilii Aradului au declarat că banii au fost cheltuiți, precum în cazul altor proiecte sportive, cu covid-ul…

  Tempestini e campion, din nou

  Simone Tempestini a cucerit, sâmbătă, un nou titlu de campion naţional de raliuri, după ce s-a impus în Transilvania Rally, etapa a cincea a Campionatului Naţional de Raliuri Betano, desfăşurată în judeţul Cluj.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.