Balul Operei din Viena, programat în februarie 2021, a fost anulat

  de Special Arad | 23 septembrie 2020, 7:41 PM | Internaţional

  0

  Celebrul Bal al Operei de Stat din Viena, care necesită pregătiri importante, nu va mai avea loc în februarie, pentru prima dată din 1991, din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat miercuri guvernul austriac, potrivit AFP.

  „Din cauza situaţiei sanitare, ar fi iresponsabil să organizăm un Bal în mod normal”, a explicat cancelarul Sebastian Kurz în faţa presei la ieşirea din Consiliul de miniştri.

  Acest Bal, iniţial prevăzut pentru 11 februarie la Opera de Stat din Viena, este una dintre cele mai importante întâlniri anuale mondene.  Până în prezent nu a fost anulat decât o singură dată din 1956, din cauza Războiului din Golf în 1991.

  „Necesită o lungă perioadă de pregătire şi pentru moment, nu putem spune că va fi posibil să primim 7.000 de persoane pentru a dansa”, a declarat secretarul de stat al Culturii, Andrea Mayer.

  Citește continuarea pe G4media.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.