Maxima rușine! UTA va fi exclusă din Liga a 2-a!

  de Lucian Dănilă | 30 mai 2014, 2:59 PM | Sport

  1

  Niciodată nu a trăit fotbalul arădean o mai mare rușine. Marțian nu a avut bani să plătească două baremuri de arbitraj și asta a făcut ca federația să nu programeze echipa pentru meciul cu Olimpia de mâine dimineață. Cum UTA nu a fost programată nici la Motru, urmează automat excluderea din campionat care va fi oficializată cel târziu joia viitoare!

  În 2006, când UTA a retrogradat în Liga a 3-a, credeam că nu se poate întâmpla ceva mai catastrofal la acest club. Marțian, Catanzariti, Micșa, Barbu și ceilalți au demonstrat însă că se poate și mai rău…

  „Este o vorbă: ce începe prost se termină și mai prost”, spune Bogdan Apostu, atacantul echipei arădene, care, deși se aștepta oarecum la acest deznodământ, se declară totuși șocat. „Nici în cele mai negre vise ale mele nu m-aș fi gândit vreodată că acest club va putea ajunge în situația de acum…”

  El nu îl uită nici pe Marțian. „Este cel mai prost și cel mai sărac bișnițar pe care l-am cunoscut în viața mea. Dumnezeu i-a ajutat lui așa cum și-a bătut el joc de noi, de jucători, de familiile acestora și de angajații din acest club care au muncit pe gratis pentru că bișnițarul nu are niciun ban! Se lăuda că luni, în 26 mai, vine să plătească restanțele la jucători, or el nu a avut bani să plătească 2.000 de euro, baremurile de arbitraj!”

  Ce s-a întâmplat astăzi?

  Federația a păsuit clubul arădean să plătească până la ora 14, patru dintre cele șase baremuri de arbitraj. Apoi, secretarul general al FRF, Chivorchian, care se află în Elveția, se pare că a fost de acord să fie plătite măcar două baremuri, în total 14.000 de lei. Dorin Micșa, administratorul special al clubului, a făcut  rost de acești bani, dar după ora 14. Ușile FRF s-au închis însă… Federalii au anunțat deja clubul advers, Olimpia Satu Mare, că UTA nu este programată pentru meciul care trebuia să se dispute mâine dimineață, astfel că echipa pierde al doilea joc la „masa verde”, scor 0-3, și urmează excluderea oficială din Liga a 2-a! Clubul lui Marțian și Catanzariti va fi retrogradat cel mai probabil la fotbalul județean, gruparea arădeană fiind deposedată și de simboluri, siglă, culori, palmares, astfel că cel mai probabil se va desființa!

  Așa scrie pe site-ul Comisie de arbitri a FRF

  FC UTA SA (AR) – CS FC Olimpia 2010 (SM)
  nu se disputa
  Data: 2014-05-31 11:00

  Competitie: Play-out Liga a 2-a
  Stadion: Francisc Neumann (Arad – Arad) Obs: Terhes Alexandru (Oradea – Bihor)

  Notă: Cele cinci rânduri de mai sus apare la secțiunea unde trebuia scrisă brigada de arbitri care să conducă meciul de mâine de la ora 11 de la Arad. Nu a mai fost nevoie…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.