joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mașină incendiată în stil mafiot în vestul țării

  de Special Arad | 9 august 2020, 10:40 AM | Regional

  0

  O mașină a ars ca o torță în această noapte după ce, potrivit publicației Pressalert, ar fi fost incendiată intenționat.

  Alarma s-a dat în jurul orei 3,20, când un apel la 112 a anunțat că o mașină parcată pe strada Gării din Oravița a luat foc. De urgență, a fost trimis la fața locului un echipaj de pompieri care a reușit să stingă flăcările înainte să se extindă și la autoturismele parcate în apropiere. Flăcările erau în partea din stânga față a autoturismului. Dacia Logan a fost distrusă în proporție de 20%.

  Pompierii au stabili că incendiul a fost provocat intenționat. Mașina aparține unei femei care este plecată în străinătate. Polițiștii de la IPJ Caraș Severin au început o anchetă pentru a stabili cine și de ce a incendiat autoturismul.

  sursa: Pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.