Mașină incendiată în stil mafiot în vestul țării

  de Special Arad | 9 august 2020, 10:40 AM | Regional

  0

  O mașină a ars ca o torță în această noapte după ce, potrivit publicației Pressalert, ar fi fost incendiată intenționat.

  Alarma s-a dat în jurul orei 3,20, când un apel la 112 a anunțat că o mașină parcată pe strada Gării din Oravița a luat foc. De urgență, a fost trimis la fața locului un echipaj de pompieri care a reușit să stingă flăcările înainte să se extindă și la autoturismele parcate în apropiere. Flăcările erau în partea din stânga față a autoturismului. Dacia Logan a fost distrusă în proporție de 20%.

  Pompierii au stabili că incendiul a fost provocat intenționat. Mașina aparține unei femei care este plecată în străinătate. Polițiștii de la IPJ Caraș Severin au început o anchetă pentru a stabili cine și de ce a incendiat autoturismul.

  sursa: Pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.