Marius Göndör: „Școlile nu mai pot organiza de mâine cursuri online! Elevii nu mai poartă măști”

  de Raluca Medeleanu | 7 March 2022, 7:09 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Dat fiind faptul că de mâine, 8 martie, autoritățile au hotărât să se renunțe la Starea de Alertă de pe teritoriul României, acest lucru are implicări directe și asupra modului în care vor funcționa de acum orele la școală.

  Inspectorul școlar general al IȘJ Arad, Marius Göndör, anunță că de mâine nu se vor mai putea face ore online și nici examenele nu vor mai fi susținute online:

  „Încetarea stării de alertă înseamnă, în educație, revenirea totală la starea de dinainte de Legea 55 și întoarcerea strictă la prevederile Legii educației nr 1/2011. adică se anulează atât toate restricțiile, cât și toate facilitățile.
  Elevii nu mai sunt obligați să meargă cu măști la școală (masca se păstrează cu titlu de recomandare, alături de respectarea regulilor de igienă), iar școlile nu mai pot organiza de mâine cursuri online sau examene online”
  , anunță Göndör.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.