Marea Britanie raportează 120.000 de morți din cauza Covid-19!

  de Special Arad | 21 februarie 2021, 10:36 AM | Internaţional

  0

  Peste 120.000 de persoane din Marea Britanie au murit din cauza Covid-19, arată cifrele oficiale ale guvernului publicate sâmbătă, potrivit Mediafax. Cifra îi reprezintă pe cei care au primit teste pozitive în cele patru săptămâni înainte de a muri, conform DPA

  Însă, potrivit numărului mai puțin actualizat al persoanelor cu Covid-19 pe certificatele de deces, sunt deja aproape 130.000 de decese până pe 5 februarie.

   

  Acest aspect face din Marea Britanie una dintre cele mai afectate țări din Europa de pandemie.

  Cu toate acestea, Marea Britanie continuă să facă progrese rapide în ceea ce privește vaccinările: peste 17 milioane de persoane au primit deja prima doză de vaccin, reprezentând un adult din trei.

  Marea Britanie a raportat sâmbătă 10.406 noi cazuri COVID-19. Au mai fost înregistrate 445 de decese în decurs de 28 de zile de la testul pozitiv al coronavirusului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.