Marea Britanie intră în cel mai dur lockdown național, cel puțin până în 15 februarie

  de - | 5 ianuarie 2021, 8:59 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  (foto: Financial Times)

  Boris Johnson a anunțat cea de-a treia carantină națională din Anglia, cea mai strictă din martie 2020 până acum și va dura cel puțin până pe 15 februarie, scrie The Guardian, citat de Aleph News.

  Boris Johnson a avertizat că spitalele sunt sub presiune maximă: „În timp ce vă vorbesc, spitalele noastre sunt supuse mai multor presiuni din partea COVID decât oricând de la începutul pandemiei. Prin urmare, trebuie să intrăm într-un blocaj național, suficient de dur pentru a încetini răspândirea virusului”.

  Premierul britanic Boris Johnson speră ca blocajul național să fie suficient de dur pentru a ține sub control nouă tulpină extrem de contagioasă a Covid-19. „Este atât frustrantă, cât și alarmantă viteza cu care se răspândește noua tulpină a coronavirusului“, a spus premierul.

  Sursa: Aleph News

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.