marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mai multe fonduri nerambursabile pentru activităţile nonprofit: „Răspundem dorințelor cetățenilor”

  de Special Arad | 29 iulie 2022, 3:11 PM | Administraţie

  1

  Comunicat. Întrucât a existat un număr foarte mare de O.N.G.-uri care și-au depus proiectele în prima sesiune de licitații a anului 2022, iar fondurile au fost insuficiente pentru a acoperi întreaga plajă de solicitări și având în vedere cei doi ani de pandemie, respectiv anul 2020 și anul 2021, când foarte puțini au reușit să respecte condițiile impuse de autorități pentru a desfășura în siguranță evenimentele propuse, Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, lansează o nouă sesiune de licitație publică pentru anul 2022.

  „Răspundem astfel dorințelor cetățenilor de a participa la cât mai multe evenimente și activități cultural-educativ-recreative, prin intermediul atâtor asociații și fundații locale dornice de afirmare. Menționăm că aceste arii tematice ale culturii, educaţiei, sănătății, tineretului, sportului, turismului şi protecției mediului, acoperă un spectru larg de activităţi pentru solicitanţii fondurilor publice”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședinte la Consiliul Județean Arad.

  Luând în considerare cele menţionate anterior, Consiliul Județean Arad a aprobat împărțirea fondurilor necesare pentru finanţările nerambursabile destinate activităţilor nonprofit de interes general pentru anul 2022 – Sesiunea a II-a, pentru toate cele șase arii tematice/direcţii care au beneficiat de finanțare și în cadrul Sesiunii I, după cum urmează: Educație și sănătate, Promovarea sportului de performanță, Producții editoriale, Tineret, Turism și protecția mediului și Cultură tradițională.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bai agramatule, actoras de duzina, cabotinule, tu ne dai noua dorintele cetatenilor, dupa ce prietenii din Primaria Arad au dublat preturile la Bazele sportive, conduse de infractorul de drept comun Meszar Soany, ministru fara portofoliu la UTA, dar cu puteri depline ? Sunteti toti o apa si un pamant, impreuna cu Cionca ,Falca, Bibart,Balcea si alti infractori notorii de drept comun !

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.