marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Mai bine mă lași, eu nu vreau să încurc”… iar părintele Florin Țucudean s-a dus la Dumnezeu

  Preotul Florin Țucudean a încetat din viață la vârsta de doar 44 de ani. Vestea deosebit de tristă a îndoliat două comunități unde preotul slujise, cea de la Agrișul Mare, dar și cea de la Mănăstirea Feredeu.

  Un om deosebit, așa îl catalogau ceilalți preoți, dovadă fiind cererea părintelui Florin Țucudean la aflarea veștii că o intervenție chirurgicală necesară îl va ține departe de parohia pe care o păstorea la Agrișul Mare.

  „Mai bine mă lași, eu nu vreau să încurc”. Acesta și-a dat demisia de acolo pentru a „nu încurca” Biserica, așa după cum ne-a spus un preot. După ce și-a revenit, în urma operației, preotul de doar 44 de ani a dorit să slujească mai departe în spiritul religiei creștine și s-a dus la Mănăstirea Feredeu unde a slujit ca preot misionar. Ultima intervenție de la Cluj însă, se pare că i-a fost fatală. Problemele medicale au fost prea mari pentru ca medicii să îl mai poată salva.

  În urma lui, părintele Florin Țucudean lasă o familie îndurerată, dar și două comunități care îl stimau și îl îndrăgeau.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.