marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mănăstirea Feredeu, la ceas de sărbătoare. Duminică, Arhiepiscopul Aradului va săvârși slujba de târnosire a bisericii

  de Special Arad | 12 octombrie 2022, 9:16 AM | Știri Arad

  0

  Mănăstirea Feredeu de la poalele dealurilor Șiriei, loc de pelerinaj pentru credincioșii din împrejurimi și din toată Podgoria Aradului își așteptă credincioșii să îi calce pragul, la ceas de sărbătoare, informează Arhiepiscopia Aradului.

  Duminică 16 octombrie 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului împreună cu un sobor de preoți și diaconi, va săvârși slujba de târnosire și sfințire a bisericii cu hramul ,,Sf. Proroc Ilie Tesviteanul”, din incinta Mănăstirii Feredeu.

  Programul va începe de la ora 09:00 cu Slujba de târnosire și sfințire a bisericii mănăstirești, urmată de Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie Arhierească.

  La sfârșitul Sfintei Liturghii, toți credincioșii vor sta la rând pentru a se închina la Masa Sfântului Altar.

  Înaltpreacuviosul Arhimandrit Ilarion Tăucean, starețul Mănăstirii Feredeu împreună cu obștea mănăstirii așteaptă cu creștinească dragoste pelerinii dornici să petreacă momente de înălțare spirituală la această străveche vatră monahală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.