marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O „mică armată” l-a căutat pe bătrânul rătăcit în zona Mănăstirii Feredeu, la cules de ciuperci. „S-a găsit singur”, după cinci ore…

  de Special Arad | 10 octombrie 2017, 7:09 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Rudele unei persoane vârstnice au alertat astăzi jandarmii și polițiștii, deoarece bărbatul de aproximativ 65 de ani s-a rătăcit în pădure în jurul orei 13, în zona Mănăstirii Feredeu. Au pornit în căutarea lui mai multe echipaje de pompieri, jandarmi și voluntari, dar până la urmă tot el le-a contactat pe rudele sale ca să le spună că totul e în regulă.

  Bărbatul în vârstă s-a aventurat în pădure ca să culeagă ciuperci, alături de alți trei bărbați, printre care și fiul său, doar că la un moment dat aceștia „l-au pierdut”. Rudele îngrijorate au încercat să-l sune pe telefonul mobil, însă acesta avea telefonul închis. Cel puțin asta au crezut rudele. De fapt, nu avea semnal.

  L-a căutat, timp de mai multe ore, o echipă a Detașamentului de Pompieri Arad formată dintr-un ofițer și trei subofițeri, un echipaj SMURD din Vladimirescu, SVSU Șiria cu șapte voluntari, doi pădurari de la Ocolul Silvic Radna și un echipaj al Jandarmeriei, cu patru subofițeri.

  Între timp, în jurul orei 18 (după cinci ore de diperare și căutări), bărbatul dat dispărut a ajuns într-o zonă cu semnal și și-a sunat fiul, spunându-i că nu a păți nimic. Pompierii au luat legătura cu el și s-a constatat că bărbatul nu are nevoie de îngrijiri medicale. Acesta era în Valea Cladovei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.