Măgărie la o grădină zoologică: „au făcut” o zebră pictând un alt animal

  de - | 27 iulie 2018, 2:57 PM | Animal Special | LOL

  0

  O grădină zoologică din Egipt este acuzată că ar fi pictat un măgar, astfel încât să arate ca o zebră, scrie stirileprotv.ro.

  Grădina Internațională din Cairo a ajuns în atenția tuturor, după ce un student a postat o fotografie cu animalul pe rețelele de socializare, iar imaginea a devenit virală, informează BBC News.

  Pe de altă parte, directorul grădinii zoologice, Mahmoud Sarhan, susține că animalul nu este un măgar pictat, ci o zebră, deși animalul din fotografie are urechile lungi, asemănătoare cu ale unui măgar, iar dungile sale par decolorate în anumite zone.

  Potrivit tânărului, la respectiva grădină zoologică se află doi presupuși măgari care ar fi fost pictați, astfel încât să treacă drept zebre.

  Nu este prima dată când o grădină zoologică recurge la un astfel de gest. Și în 2009, o grădină zoologică din Gaza ar fi pictat doi măgari ca să arate ca niște zebre, iar în 2012 un alt zoo din aceeași regiune a recurs la un gest similar din cauza lipsei de animale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.