joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Lumea boxului este mai săracă. A murit un tânăr de 19 ani despre care se spunea că va fi „noul campion mondial”. Era din Bristol

  de Alin Olteanu | 21 martie 2023, 5:40 PM | Sport

  0

  (foto: Captură video youtube)

  Lumea boxului este în stare de șoc. Britanicul Jude Moore, despre care se spunea că va fi „viitorul campion mondial”, a murit subit, la doar 19 ani – anunță Pro Tv.

  Familia sportivului, care era originar din Bristol, Anglia, a anunțat că aceasta a fost găsit fără viață vineri, 17 martie.

  Jude Moore, de două ori campion național, a reprezentat Anglia la Campionatele Europene de juniori EUBC găzduite de România în 2017.

  Antrenorul Craig Turner, cel care l-a pregătit pe Jude Moore, a spus despre acesta: „Cred că a fost cel mai talentat copil pe care l-a dat orașul Bristol. Downend Boxing Club există pentru oameni ca el”.

  „Era o vedetă absolută, de neînlocuit. Odată ce îl întâlneai, nu puteai să-l uiți”, a mai spus tehnicianul.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.