duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Unul dintre liderii Alianței Dreapta Unită, Ludovic Orban, exclude orice colaborare cu PNL: „Vasalii PSD…”

  de Special Arad | 20 ianuarie 2024, 7:57 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  1

  Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că respinge orice posibilă colaborare cu PNL, numindu-i pe liberali „vasalii PSD”.

  „PNL? E în alianţă cu PSD, ca să nu spun că sunt vasalii PSD. În ceea ce priveşte participarea la alegeri, noi suntem alternativa la actuala guvernare.

  Nu poţi să vorbeşti de o colaborare cu cineva care stă în pat cu duşmanul (…). Împreună au votat toate creşterile de taxe şi impozite, împreună au susţinut creşterea birocraţiei, înfiinţarea de noi ministere, de agenţii, angajarea a 50.000 de oameni la stat în plus, în alte locuri decât e nevoie, adică nu s-au angajat în spitale, în şcoli”, a spus Orban, la Târgovişte, potrivit Agerpres.

  El s-a referit şi la Alianţa Dreapta Unită, formată din Forţa Dreptei, USR şi PMP, şi a spus că vor fi liste comune la alegerile pentru Parlamentul European, iar în această perioadă sunt în discuţii despre pregătirea alegerilor din acest an.

  „Evident că am construit această alianţă pentru a bate PSD, ăsta e scopul nostru. Dar pentru a atinge acest obiectiv, chiar dacă nu în primă fază, la europarlamentare, pentru că e un timp redus (…), dar pentru parlamentare şi prezidenţiale, clar, ne-am propus ca obiectiv să batem PSD”, a precizat Ludovic Orban.

   

  Citește și: Investiție istorică uriașă pentru Aeroportul din Arad. Președintele CJ Arad este cel care a făcut marele anunț cu privire la relansarea „zborurilor”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.