duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită

  de Special Arad | 19 martie 2024, 1:40 PM | Politikos

  0

  Alianța Dreapta Unită a fost validată astăzi de Înalta Curte de Casație și Justiție. Anunțul a fost făcut de Cătălin Drulă, președintele USR, pe pagina sa de Facebook.

  „Alianța Dreapta Unită va fi pe buletinul de vot. Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat decizia nedemocratică a BEC, care, la cererea PSD și cu voturile PNL, a încercat să ne împiedice să participăm la alegeri în alianță.

  PSD și PNL au crezut că pot să controleze orice, de la justiție la dreptul de a alege. Regimul lui Klaus Iohannis este atât de disperat încât a vrut să ne scoată de pe buletinul de vot. Le este frică de schimbarea pe care o reprezentăm.

  Dreapta Unită merge înainte. Avem în spate milioane de români care doresc o Românie modernă, liberă de corupție și abuzuri.
  Le transmit încă o dată: Nu îi vom lăsa să ne fure viitorul. Lupta noastră este pentru modernizarea României, pentru școli și spitale mai bune, pentru dreptate, pentru oameni.

  Vorbiți cu prietenii și cu familiile despre abuzul pe care l-au încercat, despre tot răul făcut României în ultimii ani prin scumpiri și multe creșteri de taxe.

  Există alternativă la acest regim corupt. Pe 9 iunie, veniți la vot și puneți ștampila pe Dreapta Unită”.

  Amintim că Biroul Electoral Central (BEC) a respins duminică înregistrarea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. BEC a acceptat cererea reprezentantului PSD, potrivit G4Media. BEC arată în decizie că Eugen Tomac nu apare ca președintele PMP în Registrul partidelor politice. Liderii Alianței Dreapta Unită au invocat însă un „abuz” al BEC, pe motiv că există o decizie executorie prin care Tomac ar trebui validat ca președinte.

  Citește și: Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate alegerile: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale (P) · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.