joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Alianța Dreapta Unită a depus candidaturile pentru Consiliul Local și Consiliul Județean Arad (P)

  de - | 1 mai 2024, 8:20 AM | Comunicate contra cost

  2

  Alianța Dreapta Unită, alianța politică și electorală de centru-dreapta, formată din Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei (FD), și-a depus candidaturile pentru alegerile locale, pentru Consiliul Local Municipal Arad și pentru Consiliul Județean Arad.

  Consiliul Local Arad / Primăria Arad

  Adrian Wiener împreună cu candidații pentru Consiliul Local Arad au depus oficial dosarele de candidatură pentru Primăria municipiului Arad și pentru CLM Arad, oficializând astfel angajamentul ferm al alianței USR-PMP-FD de a revitaliza administrația locală.

  Candidat primarie: Adrian Wiener.

  „Vă mulțumesc, arădeni! Miile de semnături depuse astăzi la Autoritatea Electorală sunt dovada palpabilă a optimismului vostru, care este și al nostru. Este cea mai evidentă dovadă că suntem pregătiți ca împreună să transformăm Aradul. Sunt mândru de fiecare dintre voi, arădenii care nu doar sperați la schimbare, ci sunteți schimbarea însăși. Cu sprijinul vostru, sunt convins că vom elibera orașul din ghearele clanului Falcă – Bibarț, care îl stăpânesc de două decenii. Împreună cu voi suntem o forță imensă. Începând din 9 iunie, facem Aradul bine!”, a spus Wiener.

  Daniela-Arieta Săbău, consiliera locală USR și candidată pentru un nou mandat, a declarat ferm: „Ceea ce am realizat din 2020 până în prezent, din opoziție, nu de la putere, este doar începutul. Vom continua în efortul nostru de a administra competent și în interesul arădenilor finanțele publice și de a reprezenta arădenii care ne acordă încrederea cu onestitate și profesionalism. Am demonstrat și vom demonstra si în noul mandat, prin ideile și proiectele noastre, angajamentul nostru neclintit de a face Aradul bine”.

  Lista completă de candidați a Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local al Municipiului Arad:

   

  1 Wiener Adrian Arad

  2 Săbău Daniela-Arieta

  3 Curcanu Dorian-Florin

  4 Vlad Sergiu-Cosmin

  5 Costea Ioan-Cătălin

  6 Țărnău Florica-Lucia

  7 Tiba Cristina

  8 Urs Valentin

  9 Ciobanu Dan-Andrei

  10 Vornicu Ciprian Arad

  11 Tătar-Ghiș Emanuela

  12 Ardelean Cosmin-Dorel

  13 Szőke Ladislau-Csaba Arad

  14 Stana Florin-Sebastian

  15 Rende Onur-Can Arad

  16 Pîrlitu Carmen Arad

  17 Mureșan Daniel-Marcel

  18 Cătană Vasile-Valer

  19 Țole Daniel-Ioan

  20 Anghel Răzvan-Paul

  Consiliul Județean Arad

  Filiala județeană USR Arad a depus și ea candidaturile Alianței Dreapta Unită pentru funcțiile de președinte Consiliu Județean și consilieri județeni. Răzvan Anghel, USR, a fost propus pentru președinția CJ.

  ,,Suntem recunoscători celor peste 10 000 de oameni care au semnat pe listele Alianței. Această campanie este campania lor, a celor care își pun speranța și încrederea că județul poate fi administrat corect, cu proiecte consistente care să readucă satele, comunele și orașele din Arad acolo unde merită. Prin proiecte implementate la costurile reale, prin profesionalism și onestitate, putem produce împreună schimbarea mult așteptată în județul nostru”, a declarat Răzvan Anghel, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean.

  Lista candidaților:

  1 Anghel Răzvan-Paul USR

  2 Remețan Florin PMP

  3 Cătană Vasile-Valer USR

  4 Craivan Camelia-Eugenia FORȚA DREPTEI

  5 Roman Ion Lipova, USR

  6 Pele Ioan-Cristian PMP

  7 Stanoievici Filip USR

  8 Olariu Gabriel-Florin FORȚA DREPTEI

  9 Hațegan Alin-Mirel USR

  10 Adam Zsolt-Antal USR

  11 Stana Simona PMP

  12 Mikloș Ioan FORȚA DREPTEI

  13 Hărduț Daniel-Florin USR

  14 Achim-Crișan Adrian USR

  15 Sîrbuț Mihai-Ioan PMP

  16 Țole Daniel-Ioan USR

  17 Toader Lucian-Cristian USR

  18 Rus Cristina-Elena PMP

  19 Vlad Sergiu-Cosmin USR

  20 Mihaly Corina-Maria USR

  22 Nechita Romică USR

  23 Filipaș Andrei-Bogdan USR

  24 Mureșan Daniel-Marcel USR

  25 Singureanu Mariana USR


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Chiar imi pare rău de câțiva din liste. Chiar nu aveti 25 de candidați?! Ati pus cateva persoane pe ambele liste :ptr consiliul local cat si la cel judetean. Cum cred ca pot câștiga daca nu reușesc sa găsească un număr suficienți de candidați sa acopere cele doua liste? Păcat ca poate sunt singura alternativa la caracatița pnl(pd-pdl)-psd!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.