duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Locuri de parcare doar pe hârtie! Peste 50 de percheziții la dezvoltatori imobiliari

  de - | 31 martie 2022, 10:15 AM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Peste 50 de percheziţii au loc joi dimineaţă, în Dâmboviţa, Bucureşti şi Prahova, într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu de aproximativ 2 milioane euro, fiind vizaţi mai mulţi dezvoltatori imobiliari.

  „Astăzi, 31 martie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, efectuează 51 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţele Dâmboviţa şi Prahova”, anunţă Poliţia Capitalei, relatează News.ro.

  De asemenea sunt puse în aplicare şi mai multe mandate de aducere, intr-un dosar în care se fac cercetări pentru infracţiunea de înşelăciune, în domeniul construcţiilor.

  „Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulţi dezvoltatori imobiliari, persoane fizice şi juridice, ar fi prejudiciat o instituţie publică, prin faptul că la momentul recepţiei clădirilor ar fi prezentat, împrejurarea nereală că au realizat mai multe locuri de parcare, decât cele existente în fapt, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2 milioane euro”, anunţă poliţiştii.

  Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

  sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.