Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată

  de Special Arad | 26 November 2021, 1:22 PM | Naţional

  0

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de astăzi, 26 noiembrie 2021,  Hotărârea numărul 106 privind actualizarea listei țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. Principalele modificări sunt:

  – în zona roșie a intrat Monaco;
  – în zona galbenă au intrat: România și Guam (din zona roșie, în urma scăderii incidenței), Italia, Aruba, Malta și Insulele Virgine ale Statelor Unite (din zona verde, în urma creșterii incidenței);
  – în zona verde au intrat: Botswana, Brunei Darussalam și Insulele Falkland.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.