Liliana Waas: „Administraţia liberală arădeană vine în sprijinul persoanelor aflate în dificultate”

  de - | 14 iunie 2021, 4:03 PM | Comunicate contra cost

  0

  Consilierii locali municipali au votat astăzi un proiect privind repartizarea unor locuinţe sociale persoanelor aflate în dificultate din municipiu. Este vorba de 32 de locuinţe sociale.

  „Am votat astăzi pentru acordarea unui număr de 32 de locuinţe sociale. Administraţia liberală arădeană vine astfel şi anul acesta în sprijinul persoanelor defavorizate, după ce anul trecut au fost alocate alte 90 de locuinţe sociale. Dincolo de faptul că prin excelenţă Partidul Naţional Liberal este un partid al întreprinzătorilor, al persoanelor cu iniţiativă, PNL este şi un partid aproape de oamenii aflaţi în dificultate. Încercăm să venim în ajutorul acestora ori de câte ori situaţia o impune”, a declarat Liliana Waas, consilier municipal PNL şi preşedintele OFL Arad.

  Potrivit prevederilor legale în vigoare, locuințele sociale se repartizează de către autoritățile locale care le au în administrare, pe baza criteriilor stabilite anual de acestea, de ele putând beneficia, în ordinea de prioritate stabilită conform legii, persoanele şi familiile evacuate sau care urmează a fi evacuate din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, tinerii care au vârsta de până la 35 de ani, tinerii proveniţi din instituţii de ocrotire socială şi care au împlinit vârsta de 18 ani, invalizii de gradul I şi II, persoanele cu handicap, pensionarii, veteranii şi văduvele de război, beneficiarii prevederilor Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 şi ai prevederilor Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum şi celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri şi alte persoane sau familii îndreptăţite.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.