vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria publică lista de priorități pentru obținerea unei locuințe sociale

  de Special Arad | 18 ianuarie 2023, 1:02 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  foto arhivă

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad anunță că în perioada 19.01.2023 – 27.01.2023, se afișează lista de priorități pentru obținerea unei locuințe sociale la sediul Primăriei Municipiului Arad – Palatul Cenad. Punctajul a fost calculat în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 52/04.03.2016, cu privire la aprobarea criteriilor de punctare pentru soluționarea cererilor de locuințe sociale, aprobarea formularului de înscriere pe lista de priorități și actele justificative pentru întocmirea dosarului.

  De la data de 30.01.2023 curge un termen de 5 zile lucrătoare pentru depunerea eventualelor contestații. Contestațiile se rezolvă în termen de 5 zile lucrătoare de la data înregistrării acestora de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale.

  Listele finale după soluționarea contestațiilor se supun aprobării Consiliului Local al Municipiului Arad, urmând ca după aprobare să fie afișate la sediul Primăriei Municipiului Arad.

  Atribuirea locuințelor se asigură în ordine descrescătoare a punctajului de către Comisia de analizare a dosarelor de repartizare a locuințelor sociale.

  Locuința atribuită nu poate fi refuzată decât în condițiile în care se renunță și la dreptul locativ astfel câștigat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.