vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Libertatea: Euroins intră în insolvență

  de - | 16 martie 2023, 10:13 PM | Naţional

  0

  Joi, 16 martie, Consiliul ASF a votat în unanimitate nota de intrare în insolvabilitate a companiei Euroins, conform surselor care sunt familiare cu decizia și care au vorbit sub condiția confidențialității.

  Decizia din această seară a fost luată de Consiliul ASF, pe baza unei analize de solvabilitate care arată că deficitul de SCR (cerința de capital de solvabilitate) a companiei Euroins este de peste 400 de milioane de euro, iar deficitul de MCR (cerința de capital minim) este de peste 250 de milioane de euro, potrivit acelorași surse.

  Libertatea a contactat Euroins, filiala din România a companiei cu capital bulgăresc, parte a grupului Eurohold, dar firma nu a oferit nici un răspuns până la publicarea acestui articol. Euroins a susținut pe tot parcursul procesului de analiză că nu are nicio problemă de solvabilitate.

  Citește întreaga investigație AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.