Liber la paranghelie! Lui Coviduț cel selectiv și sensibil nu-i place mâncarea exotică și înghesuiala din Piața Avram Iancu

  de Raluca Medeleanu | 31 iulie 2020, 12:03 PM | Pamflet | Topic special

  2

  Când vine vorba de restricții sau de drepturi în pandemie, ele ar trebui să fie aplicate pentru toată lumea, dar… vorba zicalei ăleia, „Egalitate, egalitate, dar nu pentru căței”, vom vedea că ele nu sunt pentru toată lumea. Se pare că virusul ăsta numit Corona e foarte năzuros, foarte selectiv și nu vizitează toate locurile, merge doar pe unde îi place. Are, mai ales, o preferință pentru terase, mai ales după ora 23, e o „pasăre de pradă nocturnă”, dar când vine vorba de festivaluri ieftine cu mâncare, sau vizionări de meciuri de fotbal, strâmbă din nas și o ia la sănătoasa!

  Așa că e perfect normal și de la sine înțeles că nu a fost nicio problemă că weekendul trecut și în urmă cu câteva weekenduri, la Arad, în Piața Avram Iancu, s-au adunat laolaltă vreo 500 de oameni (majoritatea fără mască de protecție), ca să vadă un meci pe un ecran care arăta exact ce arăta și ecranul televizorului de acasă. Se știe, Coviduț nu e microbist.

  La fel și acum, în acest weekend,

  e perfect normal să aduni lume pe băncuțe înghesuite, tot în Piața Avram Iancu, să le dai să mănânce mâncare exotică, mediteraneană, care le lipsește atât de tare restaurantele fiind închise. Se știe și asta, Coviduț nu-i nici mare gurmand. El are bai doar cu adunările de 4 persoane la o masă, sau cu ăia doi care au chef de dans, fie și în picioare, lângă masă. Astea-s chestii ce-l deranjează! Și îi place mult înăuntru, dar la sala de fitness nu, că nu-i sportiv, vă spuneam deja. Și acolo e ok să mergi, nu-ți trebuie nici mască, doar să nu care cumva să faci un duș, că acolo ai totuși șanse să dai de El, că-i tare curățel și caută apă caldă.

  Bun, le-am lămurit pe astea, așa că tot ce rămâne să facem e să vă invităm la o paella diseară, în Piața Avram Iancu, să ne simțim bine, să închidem ochii și să ne transportăm pe o plajă din Mediterană, dacă concediul ne-a fost anulat, măcar atât să avem și noi, frate: paella, scoici, caracatiță, creveți, calamar, la Arad!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Privim de la distanță scârbiți de asemenea evenimente „mondene”, la care se arată protipendada „sofisticată” in ultimele țoale și mașini tari, … suntem și noi mofturoși la fel ca și Coviduț, dar mai ales întrebători vizavi de „Paela Scoici Caracatiță Creveți Calamar” care își face reclamă cu Raci de Apă Dulce. Făcătura se vede din felul în care este pusă în scenă.

   +12 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.